Előrendelési Nyitási Akció

A „panir2018” kupon maximum 100 magánszemély vásárló számára elérhető, felhasználónként (címenként) 1 alkalommal, rendelésenként maximum 15 000 Ft értékű rendelés leadására. A rendelés megjegyzésében minden előrendelés alkalmával meg kell jelölni az igényelt kiszállítási időpontot, amit a kiszállításkor aktuálisan a futárral egyeztetni kell.

 

Megrendelési információk

ÉTELEINKET KÉRHETI CSÍPŐS KIVITELBEN IS !
EGYES FRISSENSÜLTEKET KÉRHETI 0,5 KILÓS KISZERELÉSBEN! ÉRDEKLŐDJÖN DISZPÉCSERÜNKNÉL!!
NAPI MENÜ ELÉRHETŐ!
RÉSZLETEK A FACEBOOK OLDALUNKON VAGY ÉRDEKLŐDJÖN DISZPÉCSERÜNKNÉL!
RENDEZVÉNYEKRE ELŐRERENDELÉST FELVESZÜNK! EGYEDI IGÉNYEKET IS KIELÉGÍTÜNK!
A MEGADOTT SÚLYOK „ SŰLTSÚLYBAN” ÉRTENDŐK!
ÉTELEINKET MINDEN ESETBEN FRISSEN KÉSZÍTJÜK,EZÉRT A MEGRENDELÉSEKTŐL FÜGG A KISZÁLLÍTÁSI IDŐ!
KISZÁLLÍTÁSI TERÜLET A XI KERÜLET ILL I.II.XII. BIZONYOS RÉSZÉIG! NAGYOBB RENDELÉST TELJESÍTÜNK
TERÜLETEN KÍVÜL IS ! ÉRDEKLŐDJÖN DISZPÉCSERÜNKNÉL!
ÁRAINK A CSOMAGOLÁS ÉS KISZÁLLÍTÁS DÍJÁT TARTALMAZZÁK !

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat a Panír-Expressz.hu (Jónás Attila e.v.) kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a Panír-Expressztől kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a Panír-Expressz.hu (Jónás Attila e.v.) birtokolja az oldalainkon található információkat. A www.panir-expressz.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi, és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelenítése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyet ért.

Shopping Cart